Forgó Vendéglő

Pest megye - Dunabogdány  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2023 Dunabogdány Strand u. 2.
Telefon: +36 26 391 062
Fax: +36 26 391 061 
E-mai: linfo@forgoetterem.hu

www.forgoetterem.hu  

Nyitvatartás

Pénteken és szombaton 11:30–24:00
Más napokon: 11:30–22:00

 

Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől 36 km-re, Visegrádtól alig 5 km-re délre. A Jakab család által 1988-ban alapított Forgó Vendéglő a sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, közvetlenül a homokos strand mellett fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára. A falu mögött a Pilis hegység magasodik.

A Duna vize ezen a szakaszon tiszta, partja homokos, strandolásra, különböző vízi sportok űzésére alkalmas, ezért nyáron sokan keresik fel. A Pilis-hegység jelzett turista útjai a faluból indulnak.

A Bababarát Hálózat részeként pelenkázóval és etetőszékkel várjuk a családokat. A Duna partján játszótér és nyáron homokos strand kínál programot a gyerekeknek.

A 160 fős étterem nyáron 160 férőhelyes terasszal egészül ki. A különterem 70 vendég fogadására alkalmas.

Az a’la carte étlap felöleli a hagyományos magyar és a sváb konyha jellegzetes ételeit; köztük több hal- és vadételt kínálunk. Fogásaink nemcsak híresen jóízűek, hanem valóban bőségesek is. Tavasztól őszig grill terasz várja a vendégeket. Az ételek mellé hazánk szinte minden borvidékéről ajánlunk minőségi borokat.

Az étterem mellett és mögött tágas parkoló áll Vendégeink rendelkezésére.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Szépvölgyi Kutyakozmetika

Kővágóörsi kőtenger

Kővágóörsi kőtenger

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Eozin Corso

Eozin Corso