Pinkóczi Csárda

Veszprém megye - Balatonalmádi  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8220 Balatonalmádi, Vödörvölgyi u. 12.
Telefon: 06 30 9 485 850
E-mail: pinkoczi@vnet.hu

www.pinkoczicsarda.hu  

Nyitvatartás

Kizárólag nyári szezonban!

Hétfő–Csütörtök: 12–22 h
Péntek–Szombat: 12–24 h
Vasárnap: 12–22 h

 

A Pinkóczi” egy igazi magyaros csárda a Balaton északi partján, Balatonalmádi városában, a gyönyörű fekvésű Öreg-hegy északkeleti oldalán fekszik, erdőkkel és szőlőkkel körülölelve. Kellemes környezetben egyedi helyszínt, ínyenc ételeket, specialitásokat, élőzenét, kreatív műsorokat, és természetes vendégszeretettel színvonalas kiszolgálást kínálunk.

Igyekezetünk a „jót jó áron” mottó lényegén túl a szerteágazó igényekre is kiterjed. Szívvel segítünk felejthetetlenné tenni az élet vissza nem térő pillanatait, kimagasló eseményeit. Bánatűző vagy örömökben osztozó elképzeléseire kérje egyedi ajánlatainkat. Kisgyermekek kedvére a játszótér és a rajzsarok szolgál. A 2010-es évtől bringabarát hozzáállásunkkal a sportosabb vendégkörnek és a nosztalgiázó kirándulóknak kedveskedünk.

A 130 fő befogadására alkalmas körpanorámás padlófűtéses rendezvénytermünk egész évben kedvelt helyszíne a változatos családi és üzleti rendezvényeknek; úgymint a nyáresti vacsorák, a vasárnapi ebédek, az esküvői partik, folklór- és hagyományőrző műsorok, csapatépítő programok.

Pinceéttermünk a fülledt nyári estéken üdítően hűvös, és a téli hónapokban is jól kihasználható a központi fűtésnek köszönhetően; legfeljebb 120 fő részére.

Bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

KIKOL Bútor

KIKOL Bútor

Alibi Gin Bár és Kávézó

Alibi Gin Bár és Kávézó

Noszvaj 981 vendégház

Noszvaj 981 vendégház

Falusi Vendégház

Falusi Vendégház