Paneer

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1077 Budapest, király utca 53.
Telefon: +36 30 336 9060
E-mail: hellopaneer@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

H-Sze: 11:00 – 0:00
Cs-Szo: 11:00 – 2:00
V: 11:00 – 0:00

 

Ismersz olyan embert, aki ne szeretné a rántott sajtot? Mi nem!

Pedig mindenhol a legegyszerűbb és legolcsóbb "ipari" trappista jellegű sajtból készítik. A PANEER újragondolta és megreformálta ezt a közkedvelt ételt. Kirántjuk a cheddar, az ementáli, a camembert sajtokat, de "retro" termékként a jó minőségű trappistát is bundázzuk. A hagyományos bolti prézli helyett, speciális panírmorzsákat használunk, amit külön üzemben, a saját receptúránk alapján készítenek.

Különlegességünk a saját fejlesztésű Rántott sajt burger, amit friss ciabattában, különböző sajtokkal és feltétekkel készítünk. Házilag készült szószaink, nem csak a burgereink alapanyagai, de a ropogós hasábburgonyánkhoz is remekül passzolnak. Az étlapunkon megtalálható még a négysajtos tészta, amit több izgalmas sajttal besütve tálalunk és a Oreo-s mascarpone torta is, amitől biztosan elalélsz, ha megkóstolod!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bestia

Bestia

Szent Orbán Panzió

Szent Orbán Panzió

Nádasdűlői kutyafuttató

Nádasdűlői kutyafuttató

Pointer PetShop

Pointer PetShop