Semiramis Kávézó

II. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi E.fasor 121.E/20
Telefon: (0620) 462 9611
E-mail: zsuzsanna.hupfer@gmail.com

 

Nyitvatartás

Hét - Pén: 9:00 - 19:00
Szo: 9:00 - 15:00

 

Kávézónkban mintegy 15 féle, Közép-Amerikában, Afrikában és Ázsiában termelt, frissen pörkölt kávéból választhatja ki a helyben főzött 15-20 féle megszokott (eszpresszó, cappuccino) és különleges italához (ristretto, amerikai kávé, kávékoktélok stb.) a kávét, vagy választhatja kávéjához a naponta eltérő összetételű keverékünket.

Ha kedveli a különlegesen finom kávékat, kóstolja meg, vagy vigyen haza a többféle eljárással frissen pörkölt babkávékból.

Ha a teát kedveli, több mint egy tucat teaféleség közül választhat, a különleges teafüveket pedig meg is vásárolhatja nálunk. Ezen kívül számos kiváló minőségű csokoládét is árusítunk, s ha megszomjazott, frissen facsart narancslével is tudunk szolgálni. Várjuk Önt Kávézónkban sok szeretettel! Kutyabarát kávézó vagyunk!

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kőleves kert

Kőleves kert

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Vackoló Állatvédő Egyesület

Vackoló Állatvédő Egyesület

Cuki Kutyakozmetika

Cuki Kutyakozmetika