Zalai Kutyasuli

Zala megye - Zalaegerszeg  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: Zalaegerszeg, Vágóhíd utca, Jákum utca között
Telefon: 06/30-380-5008
E-mail: tanfolyam@zalaikutyasuli.hu

http://kutyaneveles.hu  
 

Nem öltöztetjük magunkat rózsaszín cukormázba, de a kutyáink szabadon, póráz nélkül élnek velünk, nem verekednek, vidámak és szívesen működnek együtt.

Gyere el és nézd meg! Garantáltan egy új világot mutatunk neked, ami igaz, hogy nem mindig rózsaszín, és az előttünk álló út sokszor göröngyös is, de mi ezt az utat járjuk és ha velünk tartasz, megkapod azokat a segítségeket, amikkel ha élni tudsz, eldobhatod a pórázt és a kutyád a legmegbízhatóbb kísérőd és jó barátod lesz. Mi ezt szeretnénk.

Akik némiképp jártasak a kutyák, kutyaiskolák világában azoknak sallangok nélkül álljanak itt a következő kulcsszavak: - Tükör módszer, Népszigeti és Őrmezői Kutyasuli, Korom Gábor - néhányan, akikkel egy csapatban játszunk - K99 vizsga, őrző-védő, agility, man-trailing, obedience, terelés - néhány tevékenység, amit űzünk - Kutya-gyerek kommunikációs foglalkozások - amivel az embereket segítjük - agresszív, félős, viselkedésproblémás kutyák egyéni rehabilitációja - amivel a kutyákat segítjük.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kuglóf Bisztró

Kuglóf Bisztró

Erdei Kisház

Erdei Kisház

Antique Café

Antique Café

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!