Playdog - kutyakiképzés

Budapest - Budapest  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: Budapest és Biatorbágy környéke
Telefon: +3630 4437858
E-mail: info@playdog.co.hu

http://.playdog.co.hu  
 

Egyedi technika és program: Minden kutya-gazda páros más, más a probléma, más a cél, más a kutya temperamentuma, a gazda személyisége. Ezeket a szempontokat figyelembe véve mindig egyedileg határozom meg a kutya kiképzéséhez szükséges technikát, a kiképzési programot, mely tartalmazza azokat a feladatokat, melyeket az adott kutyának akarunk megtanítani, továbbá azoknak időbeli ütemezését.

Párosaimat úgy készítem fel a való életre, hogy közben kedvenceik megtartság egyéniségüket és saját stílusukat, hiszen ettől válnak igazi családtaggá.  

Kiképzés:

Ahhoz, hogy megfelelően tudjam meghatározni a pároshoz illő technikát és a program menetét, a kiképzéseket egy személyes beszélgetéssel kezdjük, ahol lehetőséget kapok jobban megismerni mind a gazdát, mind a kutyát, továbbá a probléma súlyosságát és az elérni kívánt célt. A beszélgetés során kapott információk alapján építem fel a programot és választom ki a technikát, amivel megkezdjük a képzést.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információt tudjam átadni a Gazdáknak a saját problémájukkal kapcsolatban és minden figyelmemet az adott párosra és a fejlődésükre tudjam fordítani, főképp magán órák keretein belül folyik a képzés, azonban csoportos gyakorlásra is biztosítok lehetőséget.Helyszín:

A tanulási folyamat során a kutyának ingerszegény környezetet kell biztosítani, hogy teljes figyelmével a feladat elsajátítására tudjon koncentrálni, azonban elengedhetetlen, hogy ezeket a feladatokat valós szituációkban is begyakoroljuk, így erdei és belvárosi helyszínekre is kimegyünk (vagy olyan helyre, amilyet a probléma megkíván).

 

Orosz Viktória

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Anker`t

Anker`t

Kedvencek Konyhája

Kedvencek Konyhája

Holland Pázsit Kft.

Holland Pázsit Kft.

Szilvásvárad, Szalajka-völgy

Szilvásvárad, Szalajka-völgy