Csepel-Szigeti Kutyasuli

Pest megye - Halásztelek  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út. - Bejárat a Szalay Tüzép mellett.
Telefon: +36 70/424 0987
E-mail: info@csszk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/szigetikutyasuli

http://www.csszk.hu  
 

2013 őszén nyitotta meg kapuit a Csepel-Szigeti Kutyasuli, mint a sziget első Tükör iskolája. Iskolánk a Népszigeti Kutyaiskolán fejlesztett Tükör Módszerrel dolgozik, és a népszigeti, valamint az őrmezői kutyasulik eszméjét és gondolatvilágát viszi tovább, szoros együttműködésben a többi budapesti és vidéki tükör iskolával.

Célunk, hogy a gazdákat megtanítsuk “kutyául”. A jó gazda iránymutató a kutyája számára, ezért elsődlegesen a gazdákat képezzük, hogy jobban megértsék kutyájukat, és harmonikus kapcsolatban élhessenek vele a mindennapokban.

Iskolánkon a kutyák póráz nélkül vesznek részt a foglalkozásokon, a biztonságukról több oktató és szökésbiztos kerítés is gondoskodik. A módszer bármilyen korú és fajtájú kutya számára alkalmas, ezért törpétől az óriásig, kölyöktől a veteránig mindenkit szívesen látunk. Az eltérő méretű, temperamentumú kutyák különböző csoportokba kerülnek, ahol a gazdákat felkészült, tapasztalt oktatók segítik a egyénre szabott tanácsokkal. A tanítás során csak pozitív megerősítést (jutalomfalat, játék) alkalmazunk, erőszak és kényszer nélkül, így a kutyák mindig szívesen mennek a gazdájukhoz tanulni.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Otthon Centrum Újbuda

Otthon Centrum Újbuda

Fenyőgyöngye Vendéglő

Fenyőgyöngye Vendéglő

Belenus Thermálhotel

Belenus Thermálhotel

Móri Állatorvosi Rendelő

Móri Állatorvosi Rendelő