Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 4002 Debrecen, Kéknyelű utca (a Vámospércsiből nyílik)
Telefon: +36-30/359-7532 Papp Krisztián (egyesületi kapcsolattartó)
E-mail: agility-debrecen@mailbox.hu
Facebook

http://www.agility-debrecen.hu/  
 

Az iskola az egyik legrégebben működő kutyaiskola, ahol nagyon sok kutyás ismerkedett meg az engedelmesség alapjaival, az agilityvel mint az egyik legnépszerűbb erőszakmentes kutyás sporttal. Kiképzői azokból a versenyzőkből kerülnek ki akik hazai és nemzetközi bajnokságokon tanúsították tudásukat. Most pedig olyan kiképzők segítik a gazdákat akik a versenyzői tudás mellett kiképzői vizsgával is rendelkeznek.

Célunk a kulturált kutyatartás népszerűsítése, a gazda és kutyája közötti pozitív kapcsolat kialakulásának elősegítése, kutyás sportokra hobby és versenyzői kiképzés, családi kutyák engedelmes, lemozgató és foglalkoztató képzése.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Antique Café

Antique Café

Café Design BTL Ügynökség

Café Design BTL Ügynökség

Madal Cafe - Alkotmány utca

Madal Cafe - Alkotmány utca

Café Pierrot

Café Pierrot