Miskolci Ebnevelde

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Miskolc  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Telefon: Szabó Szabina  +36 20 508 8422 (Kutyapanzió) Leitnerné Cseke Alexandra  +36 20 928 0515 (Háznál képzés)
E-mail: info@miskolciebnevelde.hu
Facebook

 
 

Kutyaiskolánkban a legmodernebb kiképzési módszert használjuk, melynek alapja a viszonyunk rendezése és a pozitív megerősítés!

A célja egyrészt, hogy a saját kis falkánkon belül a vezér szerepet töltsük be. Ezzel a kutya azt kapja amire leginkább szüksége van. Az irányítást. Másik fő cél, hogy a négylábú kedvencünk egészségesen, a lehető leghosszabb ideig hű társunk legyen egy harmonikusan jól működő kapcsolatban.

Be kell látnunk, ahhoz, hogy kutyánk viselkedése megváltozzon, először nekünk, gazdáknak kell változnunk. Hogy megértsük, kedvencünk mit miért csinál, meg kell tanulnunk a kutyák nyelvén. A megfelelő kommunikáció kialakításával és a kutyák ösztöneit „kezelő” technikák segítségével nemcsak a problémákat tudjuk megszüntetni, hanem egy olyan kapcsolatot tudunk kialakítani kedvencünkkel, ami minden gazdi álma. Megfelelő tudatossággal és következetességgel erre minden gazdi képes.

A módszer 3 fő irányvonalból épül fel, melyeket egymás mellett párhuzamosan, tudatosan felépítve érjük el a célunkat.

Ösztönkezelés - Tanítás - Életmód

További részletek a kutyaiskola oldalán.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

Pelso Showroom

Pelso Showroom

Belvet Állatorvosi Rendelő

Belvet Állatorvosi Rendelő

Termál Kemping Apartmanházak

Termál Kemping Apartmanházak