Kőröshegyi Levendulás

Somogy megye - Kőröshegy  |  Látnivalók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8617 Kőröshegy, Dózsa György köz
E-mail: levendulagazdasag@gmail.com
Facebook
Instagram

 

Nyitvatartás

június 3. és június 25. között minden nap 10:00-18:00-ig

 

Gazdaságunkat 2012-ben alapítottuk a Balaton déli partján, Kőröshegyen, ahol az elmúlt 5 évben azon dolgoztunk, hogy erős és egészséges növényeket neveljünk. A 2017-es évtől azonban szeretnék mindenkivel megosztani levendulabokraink virágait és a tőlük látható csodálatos balatoni panorámát!

Egész júniusban sok szeretettel várunk – kutyával együtt - minden levendulaimádót, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat!

A birtok ingyenesen látogatható június 3. és június 25. között minden nap 10:00-18:00-ig! Aki szeretne levendulát is szedni, az több, különböző méretű aratótáskából választhat, melyekhez metszőollót is kölcsönözünk. A négylábú kedvencek számára friss vizet, ürülékszedő zacskót és árnyékos fekhelyet biztosítunk, hogy kényelmes körülmények között várhassanak, míg a gazdi a sorok között levendulát szüretel.

A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva, egy földes út végén található. Parkoló van, a menetrendszerinti buszok közvetlenül a földút bejáratánál állnak meg!

Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról indulva bejelöltük az utat, mely ezen a linken érhető el.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Falusi Vendégház

Falusi Vendégház

Huszti út kutyafuttató

Huszti út kutyafuttató

Grafl Cukrászda

Grafl Cukrászda

Free Dog Outdoor Kutyanapközi

Free Dog Outdoor Kutyanapközi