Várfok Galéria

I. kerület - Budapest  |  Múzeumok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1012 Budapest, Várfok utca 11.
Telefon:+3630 562 2772
E-mail: galeria@varfok-galeria.hu
Facebook

http://www.varfok-galeria.hu/  

Nyitvatartás

Kedd - Szombat: 11.00 - 18.00

Hétfő és Vasárnap: Zárva

 

A Várfok Galéria az egyik legrégebbi, kortárs művészetet bemutató magángaléria Magyarországon. 1990 novemberében nyitotta meg kapuit az I. kerületi Várfok utcában.

Az eltelt évtizedek során számos szerkezeti átalakuláson és fejlesztésen esett át, ma a Várfok u. 11-es szám alatt található majd’ 300 m2-es kiállítótérrel és művészeti könyvtárral rendelkező nagy galéria, a Várfok u. 14-es szám alatt található, elsősorban a fiatal művészek bemutatkozását lehetővé tevő Project Room, valamint a Galéria19, a Várfok utca páros oldalán végigfutó szabadtéri galéria alkotja a komplexumot.

A Várfok Galéria állandó művészkörrel dolgozik együtt. Kiállítási programjában konzekvensen ragaszkodik a kortárs magyar képzőművészet fontos értékeinek bemutatásához, valamint igyekszik elősegíteni új műalkotások létrejöttét és jelenlétét a kortárs művészeti piacon. A Várfok Galéria for-profit tevékenysége mellett non-profit feladatokat is ellát, mint az ingyenes kulturális rendezvények, többnyelvű tárlatvezetések szervezése, kiadványok és katalógusok megjelentetése. Havonta nyíló kiállításainak látogatása, valamint összes programja ingyenes.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gyradiko Estia

Gyradiko Estia

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület

Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület